RFA_Infoblokk RFA_Infoblokk

KÖZLEMÉNY helyi felhívás megjelenéséről

Elozmenyek

2020.10.09-én megjelent a „Hagyományőrző, közösségépítő és kulturális programok szervezése - helyi kulturális intézmények részére” című, TOP-7.1.1-16-H-068-2.1 kódszámú helyi felhívás módosítása, melyben új beadási határidő került meghatározásra.

Támogatási kérelmet nyújthatnak be a Karcag belterületén székhellyel vagy telephellyel rendelkező helyi kulturális intézmények olyan projektek megvalósításának támogatására, amelyek hozzájárulnak a Karcag Városért Helyi Közösség Helyi Közöségi Fejlesztési Stratégiájának megvalósításához.

Támogatási kérelmek benyújtására 2020. november 30-ig van lehetőség a Felhívásban megjelölt feltételekkel.

KÖZLEMÉNY helyi felhívás módosításáról

Elozmenyek

2020.10.09-én módosításra került a már lezárt „Hagyományőrző, közösségépítő és kulturális programok szervezése - helyi civil szervezetek részére” című, TOP-7.1.1-16-H-068-2.2 kódszámú helyi felhívás módosítása, melyben megemelésre került a helyi felhívás keretében rendelkezésre álló forrás mértéke.

Meghívó Lakossági fórumra
A Karcag Városért Helyi Közösség Pályázati Felhívásával Kapcsolatban

Elozmenyek

Tisztelt Karcagiak, Kedves Érdeklődők!
A Karcag Városért Helyi Közösség (HACS) munkaszervezete a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott és a közösség honlapján megjelent a "Hagyományőrző, közösségépítő és kulturális programok szervezése - helyi kulturális intézmények részére", a "Hagyományőrző, közösségépítő és kulturális programok szervezése - helyi civil szervezetek részére", a "Közösségi összetartozás erősítése - HACS tagok részére" és a "Közösségi összetartozás erősítése - nem HACS tagok részére" című pályázati felhívásokkal kapcsolatban lakossági fórumot tart. A megjelent helyi pályázati felhívások és mellékleteik a ITT tekinthetők meg.

HELYSZÍN: Karcag Városi Önkormányzat, I. emelet Díszterem 5300 Karcag, Kossuth tér 1.
IDŐPONT: 2019. július 30. (kedd) 16:00 óra

Letölthető meghívó

Meghívó Lakossági fórumra

Elozmenyek

Tisztelt Karcagiak, Kedves Érdeklődők!

A Karcag Városért Helyi Közösség (HACS) munkaszervezete a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott és a közösség honlapján megjelenő „Hagyományőrző, közösségépítő és kulturális programok szervezése” és a „Közösségi összetartozás erősítése” című pályázati felhívásokkal kapcsolatban lakossági fórumot tart.

HELYSZÍN: Karcag Városi Önkormányzat, I. emelet Díszterem 5300 Karcag, Kossuth tér 1.
IDŐPONT: 2019. május 15. (szerda) 16:00 óra

Letölthető meghívó