Főoldal Tagok Dokumentumok Aktualitások Felhívások Galéria Elérhetőségek Munkaszervezet menubar

Átdolgozott hatályos HKFS

HKFS Stratégia

Ügyrendek

- FEMCS
- HBB

SZMSZ

Projektgyűjtő adatlap

Elozmenyek

A Karcag Városért Helyi Közösség tájékoztatja Önöket, hogy a 2014-2020-as időszakra vonatkozóan a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia (továbbiakban: stratégia) tervezése megkezdődött. A Közösség az elkövetkező időszakban a projektötlet gyűjtést tűzte ki céljául, amelynek értelmében szeretnék a település igényeit felmérni, milyen pályázatokra lenne szükség. A Helyi Közösség arra kéri a helyi vállalkozókat és civileket, valamint további szervezeteket, hogy a Projektgyűjtő adatlap kitöltésével segítsék munkájukat. Az adatlap kitöltése nem jár kötelezettséggel, mivel ez egy igényfelmérés, azonban igen fontos szerepe van a további tervezésben. Egy személy vagy szervezet több adatlapot is kitölthet. Az adatlapokat kérjük e-mailen, postai úton vagy a Polgármesteri Hivatal portáján elhelyezett projektgyűjtő dobozba juttassák vissza.

Területfejlesztéssel kapcsolatos kérdőív

Elozmenyek

A területfejlesztéssel kapcsolatos kérdőívünket INNEN tudja letölteni. A kérdőívben elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit tart Karcag értékeinek, erősségeinek, gyengeségeinek? Milyen problémákat lát társadalmi, gazdasági, környezeti vagy egyéb területeken?
A kérdőívben leírhatja milyen változásokat szeretne látni Karcagon, mit tart rövidtávú célok közül a legfontosabbnak. Kérjük töltse ki kérdőívünket, és küldje be számunkra!

A területfejlesztési kérdőívet on-line is kitöltheti: